صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای هندی arrow طرز تهیه دال هندی -

طرز تهیه دال هندی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای هندی- از طرز تهیه دال هندی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دال,پلوی دال,پلوی هندی

طرز تهیه دال هندی لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد‌، وقتی‌که خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید به‌طوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ماش  :  ۷۵۰ گرممیخک  :  ۳ عددهل  :  ۲ عددرب گوجه فرنگی  :  ۰.۵ فنجانآب لیموترش  :  ۰.۵ فنجانزیره  :  ۴ عددزنجبیل  :  ۱ عددفلفل قرمز  :  ۳ عددسیر  :  ۲ قاشق سوپخوریپیاز  :  ۱ عددطرز تهیه :لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد‌، وقتی‌که خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید به‌طوری که آب آن توی ظرف جدا



ادامه مقاله طرز تهیه دال هندی



برچسب ها: پلوی دال. پلوی هندی.