صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای ژاپنی arrow دستور پخت میگو ژاپنی - آشپزی آکا

دستور پخت میگو ژاپنی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای ژاپنی- از دستور پخت میگو ژاپنی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

میگو,پخت میگو,دستور پخت میگو ژاپنی

آشپزی - غذاهای ژاپنی - دستور پخت میگو ژاپنیمواد لازم برای آشپزی آکا برای خمیر:آرد گندم=250 گرم(2 پیمانه)تخم مرغ درشت=1 عددماست غلیظ=1 پیمانهشکر=2/1 قاشق سوپخوریجوش شیرین=2/1 قاشق مرباخوریپکینگ پادر=1 قاشق مرباخوریروغن آب کرده=2 قاشق سوپخوری طرز تهیه:ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمی



ادامه مقاله دستور پخت میگو ژاپنی



برچسب ها: پخت میگو. دستور پخت میگو ژاپنی.