استیک با سس - آشپزی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از استیک با سس بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

استیک

تکه های استیک با سسمواد لازم برای آشپزی آکا :تکه های گوشت گوساله=6 عددپیاز=1 عددگوجه فرنگی=1 عددفلفل سبز=1 عدد بزرگنمک و فلفل=به مقدار لازمروغن زیتون=به مقدار لازمسس کچاپ=به مقدار لازمطرزپخت:1. گوشت را به تکه های نازک به شکل زیر برش دهید.2. تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.3. پیاز+گوجه فرنگی+فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.4. سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید ب



ادامه مقاله استیک با سس



برچسب ها: