استیک با سس پونه و سرکه

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از استیک با سس پونه و سرکه بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

استیک گوشت, طرز تهیه استیک باسس پونه, نحوه درست کردن استیک

آماده سازی: 30 دقیقهمدت انتظار: 2 ساعتمجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم : برای 6 نفر گوشت گاو یا گوساله ( گوشت کبابی ) 600 گرم پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری زیره سبز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1/4 فنجان پیازچه خرد شده 6 عددسرکه3 فنجانسس ورستر شایر1/2 فنجاننمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمطرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه:از یک چاقوی تیز استفاده کنید و خیلی آرام روی استیک از عرض به فاصله های یک و نیم سانتیمتری خط بیندازید و استیک را در یک ظرف پیرکس



ادامه مقاله استیک با سس پونه و سرکه



برچسب ها: طرز تهیه استیک باسس پونه. نحوه درست کردن استیک. پخت استیک با انواع سس. طرز پخت انواع استیک. طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه.