استیک پارمیجانا -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از استیک پارمیجانا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

استیک,پارمیجانا

استیک پارمیجانا سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم. ● مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ▪ گوشت فیله گوساله ۴ برش نازک▪ آرد مقداری برای غلظت▪ آرد سوخاری مقداری برای غلظت▪ کره ۳۰ گرم▪ روغن ۶۰ میلی لیتر▪ سس گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم▪ پنیر پارمیزان ۵۰ گرم▪ پنیر موتزارلا ۷۵ گرم▪ تخم مرغ زده شده عدد▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه● طرز تهیه:آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه



ادامه مقاله استیک پارمیجانا



برچسب ها: پارمیجانا.