بریانی یا بریونی اصفهان -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از بریانی یا بریونی اصفهان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

بریانی,بریونی,اصفهانی

طرز پخت بریانی اصفهانبریانی یا بریونی یکی از غذاهای سنتی و معروف شهر اصفهان است در خیابان چهار باغ که قدم می زنید تعداد زیادی بریانی پز به چشم می خورد...مواد لازم برای آشپزی آکا   :گوشت 400 گرم – جگر سفید 100 گرم – نمک ، زیره و زردچوبه به مقدار لازم – گردو و زعفران به مقدار لازم – ریحان ، نارنج و پیاز به مقدار لازم برای تزیین – نان محلی یا لواش به تعداد لازم – دارچین به مقدار لازم    طرز تهیه :  ابتدا گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز ، نمک و زردچوبه به آرامی به صورت نیم پز می پزیم 0 سپس گوشت



ادامه مقاله بریانی یا بریونی اصفهان



برچسب ها: بریونی. اصفهانی. جگر. جغور بغور.