دستور پخت جوجه بریان -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از دستور پخت جوجه بریان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

جوجه بریانمواد لازم برای آشپزی آکا جوجه : 1 عددروغن زیتون : دو قاشق سوپخورینمک : 1 قاشق چایخوریپاریکا : 1 قاشق چایخوری  طرز تهیه :به جوجه مقداری نمک و گرد پاریکا بمالید بطوری که که رنگش کاملا قرمز شود و روی آن مقدار زیادی روغن زیتون بریزید و بداخل شکم جوجه هم زیتون بمالید . سپس جوجه را در فر 400 درجه بمدت یک ساعت بپزید و وقتی که پخته شد و از فر بیرون آوردید ، روغنش را در یک کاسه خالی کرده و با این روغن و جگر جوجه یک خورش آبکی درست کنید . جوجه فوق همراه با خورش آبکی با چلو صرف میشو



ادامه مقاله دستور پخت جوجه بریان



برچسب ها: