ژیگو بره - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از ژیگو بره بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

خوراک بره,ژیگو,غذای اروپایی

آشپزی - غذاهای گوشتی - ژیگو برهفر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم . ران بره رابرش داده ، استخوان آن را بیرون آورده ، لازم به تذکر است که ...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ران بره1 عدد روغن مایع ذرت4/1 پیمانهنمک و فلفلبه میزان لازمخردل1 قاشق سوپخوریسس سویا4/1 پیمانهزعفران پودر شده 4/1 قاشق چایخوریهویج



ادامه مقاله ژیگو بره



برچسب ها: ژیگو. غذای اروپایی. کباب فرانسوی.