کباب گوشت و کنجد

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از کباب گوشت و کنجد بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز تهیه کباب گوشت و کنجد,نحوه پخت کباب برگ

مواد لازم کباب گوشت و کنجد : کنجد خام ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم)سویاسس ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر) شکر ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم) سرکه یا آب لیموترش ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر) روغن زیتون۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر)نمک و فلفلبه مقدار لازمسیر (کوبیده)۲ حبه (۱۰ گرم)فیله گوشت گوساله۶۰۰ گرمکلم سفید و قرمز(خردشده)۴۰۰ گرمپیازچه(خردشده)۶ عدد (۴۸ گرم)تربچه(خردشده)۴ عدد (۲۰ گرم)روش تهیه کباب گوشت و کنجد:کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را ب



ادامه مقاله کباب گوشت و کنجد



برچسب ها: پخت کباب گوشت و کنجد. پخت کباب گوشت. مواد لازم برای کباب گوشت و کنجد. نحوه پخت کباب برگ. طرز تهیه کباب برگ.