شش کباب(کباب سیخی) -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از شش کباب(کباب سیخی) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

شش کباب,شیش کباب,کباب گیلانی

شش کباب(کباب سیخی) زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم داخل ماست می ریزیم. پیاز رنده شده و فلفل کوبیده و آبلیمو را اضافه می کنیم ...و بهم می زنیم.گوشت ها را به شکل مکعبهایی به پهنای دو بند انگشت● مواد لازم برای آشپزی آکا برای ۶ تا ۸ نفر:گوشت راسته یا فیله پاک کرده=یک کیلوفلفل سبز دلمه ای=۲ تا ۳ عددپیاز ریز سفید=۲۵۰ گرمگوجه فرنگی ریز=۱۲ عددماست=۱ فنجانپیاز رنده شده=۱ قاشق سوپخوریآبلیمو=۲ قاشق سوپخوریزعفران سائیده=یک قاشق چایخوریفلفل کوبیده=یک قاشق چایخوری● طرز تهیه:زعفران را در کمی آبجوش حل م



ادامه مقاله شش کباب(کباب سیخی)



برچسب ها: شیش کباب. کباب گیلانی. کباب سیخی. گیلانی.