صفحه خانگی arrow آشپزی arrow کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی arrow تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان

تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذاهای سنتی بلوچستان, تباهگ غذای مخصوص عید قربان, غذای مخصوص عید قربان

در گذشته های دور مردم مکران بعد از قربانی کردن گوسفندان عید جهت نگهداری گوشت و هدر نرفتن آن و به علت نداشتن برق مجبور بودند تا از گوشت قربانی شده در جایی نگهداری نمایند به همین منظور پودر انارو نمک را به گوشت اضافه میکردندو سپس آن را در نور آفتاب روی طنابی آویزان میکردندبر روی گوشت های آویز شده جهت جلوگیری از نفوذ گرد و غبار تور یا پارچه های مخصوص می پوشانند به شکلی که هوا و نور کافی به گوشت برسد تا خشک شود این کار ۴ تا ۵ روز طول میکشد . بعد آن را از طناب جدا کرده و استفاده میکردند.این غذا یکی ا



ادامه مقاله تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان



برچسب ها: تباهگ غذای مخصوص عید قربان. غذای مخصوص عید قربان. طرز تهیه تباهگ. غذاهای عید قربان. پخت غذاهای مخصوص اعیاد.