طرز تهیه اسکالوپ گوشت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از طرز تهیه اسکالوپ گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اسکالوپ گوشتمواد لازم برای آشپزی آکا گوشت گوساله: به میزان دلخواهروغن: به مقدار لازمفلفل سیاه و نمک: کمیآبلیمو: کمیطرز تهیه:این خوراک از قطعات کم‌چربی و نازک گوساله که به شکل ورق ورق بریده شده، تهیه می‌شود باید رگ و ریشه گوشت خوب گرفته شود. وقتی که گوشت را به شکل ورقه‌ورقه بریدید، باید با گوشت‌کوب، آن را بگویید و چند ساعت بگذارید تا بیات شود، البته باید به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. روغن را داغ کرده و گوشت را در آن می‌ریزیم تا به مدت 7 تا 10 دقیقه خوب سرخ شود. در اواخر سرخ شدن در صورت



ادامه مقاله طرز تهیه اسکالوپ گوشت



برچسب ها: