صفحه خانگی arrow آشپزی arrow کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی arrow طرز تهیه کباب لوله‌ای غذای کشور ترکیه

طرز تهیه کباب لوله‌ای غذای کشور ترکیه

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی- از طرز تهیه کباب لوله‌ای غذای کشور ترکیه بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کباب لوله ای, آشپزی, طرز تهیه

بلغور را در کــاسه‌ای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.مواد لازم برای پنج نفر  گوشت چرخ‌کرده    500 گرم    بلغور ریز کوفته‌ای    1/4 پیمانه    پیاز متوسط    دو عدد    سیر    دو حبه    گوجه‌فرنگی پوره شده    یک پیمانه  



ادامه مقاله طرز تهیه کباب لوله‌ای غذای کشور ترکیه



برچسب ها: آشپزی. طرز تهیه. غذای ترکی. کشور ترکیه.