خورش آلو و قیسی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از خورش آلو و قیسی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

خورش آلو,خورشت آلو,آلوچه

خورش آلو و قیسیمرغ را پس از پاک کردن به چند قسمت تقسیم و در روغن کمی سرخ می کنیم و با 2 لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک با حرارت ملایم می گذاریم، پخته شود. آلو و قیسی... مواد لازم برای آشپزی آکا 1 عدد متوسطمرغ150 گرمآلو150 گرمقیسیک دوم قاشق چایخوریزعفران سائیده3 قاشق غذا خوریپیاز سرخ شدهیک دوم استکانآب لیمو یا آب نارنجدو یا سه قاشق غذا خوریشکر1 قاشق غذا خوریرب گوجه فرنگییک دوم فنجانزرشکبه میزان کافینمکطرز تهیه:مرغ را پس از پاک کردن به چند قسمت تقسیم و در روغن کمی سرخ می کنیم و با 2 لیوان



ادامه مقاله خورش آلو و قیسی



برچسب ها: خورشت آلو. آلوچه. قیسی. زرد آلو.