خورش بادنجان -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از خورش بادنجان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

خورش بادمجان,خورش بادنجان,خورشت بادمجان

خورش بادنجانگوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا 750 گرمگوشت گوسفندی بدون استخوان11-10 عددبادنجان قلمی3 قاشق سوپخوریپیاز سرخ شده5-4 عددگوجه فرنگی متوسطیک دوم فنجانغوره بی دانهیک دوم فنجانآبغورهنصف فنجانرب گوجه فرنگیبه قدر کافینمک و فلفلطرز تهیه:گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده



ادامه مقاله خورش بادنجان



برچسب ها: خورش بادنجان. خورشت بادمجان. بادمجان. بادنجان.