خورش چینی با گوشت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از خورش چینی با گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

چاینا ,خورش چینی ,خورش

   گوشت راسته گوساله  1 فنجانفلفل قرمز دلمه ای  1 فنجانآناناس خرد شده , کنسرو  1 فنجانآرد ذرت  1 قاشق سوپخوریسس سویا  4 قاشق سوپخوریسیر  2 عددکره  100 گرمفلفل  قدرینمک  قدری روش تهیه :یک لیوان گوشت راسته خورد شده بدون استخوان باشد , فلفل سبز و قرمز دلمه ای خورد شده باشد , کمپوت آناناس خورد شده باشدسیر را نرم میکوبیم کره را در ظرف مناسبی میریزیم روی آتش میگذاریم تا اب بشود , سیر را در کره میریزیم و هم میزنیم تا کمی سرخ شود , مرغ را اضافه



ادامه مقاله خورش چینی با گوشت



برچسب ها: خورش چینی. خورش.