صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع خورش یا خورشت arrow خورش فسوجن کشک(فسنجان) -

خورش فسوجن کشک(فسنجان) -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از خورش فسوجن کشک(فسنجان) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

فسنجان,کشک,تفرشی

خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشیفسوجن کشک، همان خورش فسنجان است که به گونه‏ های مختلف در تفرش درست می ‏شود. در واقع به جای رب ‏انار از ماست یا کشک استفاده می‏ شود. گاهی به جای گوشت مرغ یا گوسفند از گوشت اردک، غاز یا کبک نیز استفاده می ‏کنند.مواد لازم برای آشپزی آکا برای 4 تا 6 نفر:کشک                                                2 پیمانهفیله مرغ                                            500 گرممغز گردوی ساییده                             200 گرمپیاز رنده شده                                   



ادامه مقاله خورش فسوجن کشک(فسنجان)



برچسب ها: کشک. تفرشی. فسوجن. خورش های محلی.