صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع خورش یا خورشت arrow طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانی - آشپزی آکا

طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

گیلانی,خورشت گیلانی

آشپزی - انواع خورش - طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانیمواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا  گوشت مرغ  1250 گرمگردو  250 گرمتره  125 گرمنعناع  125 گرمگشنیز  125 گرمجعفری ساطوری شده  125 گرمآب غوره  1 فنجانپیاز داغ عسلی  4 قاشق سوپخوریروغن  4 قاشق سوپخوریتخم مرغ  4 قاشق سوپخورینمک  قدری طرز تهیه :مرغ پاک کرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز کنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ کرده باشد . این خورش در حقیقت خورش فسنجان با سبزی و رقیق



ادامه مقاله طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانی



برچسب ها: خورشت گیلانی.