صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع خورش یا خورشت arrow طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی -

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسیمواد لازم برای آشپزی آکا برای 4 نفر :‌بادمجان قلمی   6-8 عدد متوسط گوشت بی استخوان   500 گرم گوجه   2 عدد متوسط پیاز   1 عدد متوسط فلفل سبز قلمی 3-4 عدد ( به دلخواه ) آبغوره   1 استکان غوره   نصف استکان زعفران دم کرده   نصف استکان  نمک، زردچوبه، فلفل   به مقدار لازم طرز تهیه : بادمجانها را پوست بگیرید و با نوک چاقو چند شکاف روی سطح شان ایجاد کنید . آنها را به مدت دو ساعت در مخلوط آب و نمک غلیظ بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود بعد بشوئید، خشک کنید و در مقداری روغن



ادامه مقاله طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی



برچسب ها: