صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع خورش یا خورشت arrow طرز تهیه خورش گل کلم - آشپزی آکا

طرز تهیه خورش گل کلم - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از طرز تهیه خورش گل کلم بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

خورش کلم,خورشت گل کلم

آشپزی - انواع خورش - طرز تهیه خورش گل کلممواد لازم برای آشپزی آکا گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوانپیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوریگل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوریشکر=1 تا 2 قاشق سوپخوریزعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)نمک و فلفل=بقدر کافیطرز تهیه:گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی



ادامه مقاله طرز تهیه خورش گل کلم



برچسب ها: خورشت گل کلم.