صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع خورش یا خورشت arrow طرز تهیه خورش کاری ( هندی ) -

طرز تهیه خورش کاری ( هندی ) -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از طرز تهیه خورش کاری ( هندی ) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مواد لازم برای آشپزی آکا :مرغ= 1 عدد کاملپیاز= 2 عدد متوسطخامه= 50 گرمآرد= 3 قاشق غذا خورینمک و فلفل و زرد چوبه= به میزان دلخواهادویه کاری= 2 قاشق مربا خوریکره= 50 گرم روغن= 2 قاشق غذا خوریسیب زمینی= 2 عدد متوسططرز تهیه:ابتدا مرغها را تکه تکه کرده به اندازه های مساوی و آنهارا با یک عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند .(با 2 لیوان آب) سپس پیاز بعدی را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1



ادامه مقاله طرز تهیه خورش کاری ( هندی )



برچسب ها: