طرز تهیه خورش مطنجن -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از طرز تهیه خورش مطنجن بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مواد لازم برای آشپزی آکا :گوشت گوساله=500 گرمپیاز=3 عددماست سفت=2 لیوانکره=20 تا 30 گرمخلال بادام=2 قاشق سوپخوریزعفران آب کرده=3 قاشق سوپخورینمک و فلفل=به مقدار لازمسرکه انگور=4 قاشق سوپخوریسیر=3 حبهطرز تهیه:1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید.2. دو عدد پیاز را حلقه حلقه کنید و کمی با گوشت تفت دهید و با مقدار کمی آب بگذارید تا بجوشد و پخته شود(به اندازه ای که آب گوشت در حدود 5/1 لیوان باقی بماند)3. 1 عدد پیاز باقی مانده را حلقه حلقه برش بزنید. سیر و خلال بادام را هم به صورت خلال خرد کنید. پیاز و



ادامه مقاله طرز تهیه خورش مطنجن



برچسب ها: