طرز تهیه خورش ریواس -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از طرز تهیه خورش ریواس بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است. این خورش را اگرچه می‌توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.با این حال در اینجا هر دو روش آمده است تا مناسب‌ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب کنید.روش اولمواد لازم برای آشپزی آکا برای 4نفر:-ریواس؛ یک کیلوگرم-گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم-پیاز؛ 2عدد-شکر؛ 2 تا 3قاشق سوپ‌خوری-روغن، نمک و فلفل؛ به میزان لازم-نعنا تازه؛ 150 گرم-جعفری تازه؛ 250 گرمروش پخت:1- ابتدا پیازها را پوس



ادامه مقاله طرز تهیه خورش ریواس



برچسب ها: