طرز تهیه خورش تره

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از طرز تهیه خورش تره بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز پخت خورش تره, درست کردن خورش تره, تهیه خورش تره

آماده سازی: 2 ساعتمواد لازم : برای 4 نفر گوشت گوسفندی (از گوشت گوساله هم میتوان استفاده کرد)400 گرمتره ساطوری شده 500 گرم  لوبیا سفید (میتونید از لوبیا قرمز هم استفاده کنید) نصف پیمانه پیاز متوسط و خرد شده 1 عددگرد لیمو  به میزان لازمنمکبه میزان لازمفلفل قرمز به میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمروغنبه میزان لازمزعفران(دلخواه)به میزان لازمسیب زمینی (برای سرخ کردن و تزیین)3 عدد گوجه فرنگی2 عدد خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن



ادامه مقاله طرز تهیه خورش تره



برچسب ها: درست کردن خورش تره. تهیه خورش تره. نحوه پخت خورش تره. مواد لازم برای خورش تره. طرز پخت خورش های خوشمزه.