صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع خورش یا خورشت arrow یک خورش محبوب پاییزی، برای تمام فصول

یک خورش محبوب پاییزی، برای تمام فصول

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع خورش یا خورشت- از یک خورش محبوب پاییزی، برای تمام فصول بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

یک خورش محبوب پاییزی, برای تمام فصول خورش فسنجان,آشپزی

آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: فسنجان که از ابتکارات آشپزی گیلان است، جزء معدود غذاهایی است که از یک ناحیه آمده و در سراسر ایران جای خود را در سفره‌ها باز کرده است. هرچند بنا به ذائقه متفاوت در هر منطقه طعم آن از خورشی کاملا شیرین تا طعمی ملس یا ترش متغیر است.مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:  روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری  گوشت گوساله: 200 گرم، چرخ‌کرده  پیاز سفید متوسط: 2 عدد، رنده شده و‌ آب گرفته  زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری  گردو: 250 گرم، چرخ‌شده  رب انار: نصف



ادامه مقاله یک خورش محبوب پاییزی، برای تمام فصول



برچسب ها: برای تمام فصول خورش فسنجان. آشپزی.