صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع کوفته arrow طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی -

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع کوفته- از طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

لبنانی,کوفته لبنانی,کوفته عربی

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانیکیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم. گوشت کیبه، باید خوب نرم شود. در قدیم گوشت این غذا را می کوبیدند. اما امروزه در قصابی ها گوشت کوبیده و مخصوص کیبه پیدا می شود، ولی درمنزل هم می توان این گوشت را تهیه نمود .مواد لازم برای آشپزی آکا :500 گرم ( دو بار چرخ شود)گوشت گوسفند بی چربی2 لیوانبلغور گندم پخت



ادامه مقاله طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی



برچسب ها: کوفته لبنانی. کوفته عربی. کوفته.