صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دلمه arrow دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت -

دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دلمه- از دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دلمه گوجه,دلمه گوجه فرنگی,دلمه میوه جات

فصل بهار فصل پخت انواع و اقسام دلمه هاست که در میان آنها دلمه گوجه فرنگی به خاطر مزه ترشی آن، به خودی خود چاشنی خوبی در پخت دلمه به حساب می آید. اگرچه این دلمه روش معمول پخت دلمه گوجه فرنگی نیست ولی طعم دلپذیری دارد. مواد لازم  برای چهار نفر:▪ هشت عدد گوجه فرنگی متوسط▪ ۵۰ گرم یا یک سوم فنجان دانه ذرت▪ دو قاشق سوپ خوری سرکه یا آب لیموترش▪ ۵۰ گرم یا یک چهارم فنجان برنج آبکش شده▪ یک حبه سیر (خرد شده)▪ ۵۰ گرم یا یک دوم فنجان پنیر چدار (رنده شده)▪ یک قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خردشده▪ نمک و فلف



ادامه مقاله دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت



برچسب ها: دلمه گوجه فرنگی. دلمه میوه جات. دلمه ترش.