صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع کوکو arrow کوکوی پوکورا - آشپزی آکا

کوکوی پوکورا - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع کوکو- از کوکوی پوکورا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

كوكو,پوكورا,غذای خوزستاني

 کوکوی پوکوراآرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای  هم بزنید و به مواد قبلی  اضافه کنید... مواد لازم برای آشپزی آکا 200 گرمآرد نخود خام1 فنجانتره خرد کرده1 استکان کوچکآب ولرم2 عددتخم مرغیک قاشق غذاخوریزعفران سائیده آب کردهنصف قاشق چایخوریفلفل قرمز پودر شدهبه قدر دلخواهنمک و فلفل و ادویهطرز تهیه:آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. زعفران حل شده و تر



ادامه مقاله کوکوی پوکورا



برچسب ها: پوكورا. غذای خوزستاني.