صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای کره ای (یانگوم) arrow جوجه با زنجبیل غذای سواحل آسیا -

جوجه با زنجبیل غذای سواحل آسیا -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای کره ای (یانگوم)- از جوجه با زنجبیل غذای سواحل آسیا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

جوجه,زنجبیل,جوجه کباب

جوجه با زنجبیل غذای سواحل آسیا  شما می توانید این غذای آسیایی را با ماکارونی نیز سرو کنید، یا اگر دوست دارید با برنج پخته شده آن را میل نمائید.مراحل مقدماتی و آماده سازی: 20 دقیقهزمان کلی تهیه غذا: 40 دقیقه  • مواد لازم برای آشپزی آکا برای 4 نفر- سه اینچ زنجبیل تازه،پوست کنده شده و بریده شده بصورت رشته های  باریک  (یک دوم فنجان) 2 قاشق سوپخوری روغنیک دوم پوند جوجه بی استخوان ، بدون پوست (ترجیحا سینه مرغ) که به صورت تکه های یک دوم اینچی بریده شده باشند.یک عدد پیاز متوسط2 حبه سیر رنده شدهی



ادامه مقاله جوجه با زنجبیل غذای سواحل آسیا



برچسب ها: زنجبیل. جوجه کباب.