صفحه خانگی arrow آشپزی arrow کتلت و شامی arrow ترش شامی (کال شامی) -

ترش شامی (کال شامی) -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت کتلت و شامی- از ترش شامی (کال شامی) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ترشی شامی,شامی ترش,کال شامی

ترش شامی (کال شامی)ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و ...زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت ● مواد لازم برای آشپزی آکا ▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد▪ پیاز بزرگ ۱ عدد▪ تخم مرغ ۳ عدد▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز▪ آب ۱ لیتر▪ کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم▪ نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز● چگونگی تهیهابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و



ادامه مقاله ترش شامی (کال شامی)



برچسب ها: شامی ترش. کال شامی. غذای ترش. غذای گیلانی.