مربای هلو - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع مربا کمپوت مارمالاد- از مربای هلو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مربا,هلو

مربای هلو برای این که پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آنها را بردارید. با دقت پوست آنها را بگیرید. آنها را از وسط نصف... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا 2 کیلوهلوی تقریباً رسیده5/1 کیلوشکریک سوم قاشق چایخوریوانیل2 فنجان  آب2 قاشق سوپخوری   آب لیموطرزتهیه:برای این که پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آنها را بردارید. با دقت پوست آنها را بگیرید. آنها را از وسط نصف کرده و



ادامه مقاله مربای هلو



برچسب ها: هلو.