صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع مربا کمپوت مارمالاد arrow تهیه شیره انگور به روش سنتی

تهیه شیره انگور به روش سنتی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع مربا کمپوت مارمالاد- از تهیه شیره انگور به روش سنتی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

تهیه شیره انگور به روش سنتی, طرز تهیه شیره انگور, تهیه شیره انگور

در کل ایران نزدیک به 100 نوع انگور کشت می‌شود. البته فکر نکنید که از هر نوع انگوری شیره می‌گیرند، خیر.در واقع انگورهایی که درشت و خیلی شیرین بوده و در موقع رشد کمتر آب خورده باشند- یعنی درختشان کمتر آبیاری شده باشد- به درد شیره‌ گرفتن می‌خورند.شیره(گاش انگور) در گیلان، (دیو انگور) در مازندران،(انگور فرنگی) در استان مرکزی،(انگور عسگری) در اردبیل و اطراف تبریز و (انگور فخری و گزنه‌ای) در همدان کمتر به صورت عادی مصرف می‌شوند و دلیل تولید آنها، گرفتن شیره از این نوع انگورهاست.شیره را امروزه به 2 ر



ادامه مقاله تهیه شیره انگور به روش سنتی



برچسب ها: طرز تهیه شیره انگور. تهیه شیره انگور. روش سنتی درست کردن شیره انگور. نحوه درست کردن شیره انگور. نکاتی برای پخت شیره انگور.