صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع مربا کمپوت مارمالاد arrow طرز تهیه مربای کیوی - آشپزی آکا

طرز تهیه مربای کیوی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع مربا کمپوت مارمالاد- از طرز تهیه مربای کیوی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مربا

آشپزی - انواع مربا - طرز تهیه مربای کیوی    مواد لازم برای آشپزی آکا 3 کیلو کیوی تقریباً رسیده و سفت5/2 تا 3 کیلو شکر3 لیوان آبیک سوم قاشق چایخوری وانیلطرز تهیه:کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندار



ادامه مقاله طرز تهیه مربای کیوی



برچسب ها: