صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع مربا کمپوت مارمالاد arrow طرز تهیه مربای پوست پرتقال - آشپزی آکا

طرز تهیه مربای پوست پرتقال - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع مربا کمپوت مارمالاد- از طرز تهیه مربای پوست پرتقال بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

مربا,مربای پوست پرتقال,پرتقال

آشپزی - انواع مربا - طرز تهیه مربای پوست پرتقال سپس رول ها را در قابلمه حاوی آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. هنگامی که آب جوش آمد پس از پنج دقیقه آن را آبکش کنید...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا پوست پرتقال تازه: ۱ کیلوشکر: ۱/۵ کیلوآب: ۱/۵ لیترآب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: سپس رول ها را در قابلمه حاوی آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. هنگامی که آب جوش آمد پس از پنج دقیقه آن را آبکش کنید. این عمل را سه بار تکرار نمایید سپس رول ها را در قابل



ادامه مقاله طرز تهیه مربای پوست پرتقال



برچسب ها: مربای پوست پرتقال. پرتقال.