صفحه خانگی arrow آشپزی arrow نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری arrow 4 نکته مهم پخت و پزی برای داشتن یک غذای خوش رنگ و لعاب

4 نکته مهم پخت و پزی برای داشتن یک غذای خوش رنگ و لعاب

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از 4 نکته مهم پخت و پزی برای داشتن یک غذای خوش رنگ و لعاب بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذا, پختن غذا, غذایی خوش رنگ و لعاب

هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود.1 - برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.2 - برای پخت گوشت سفید ابتدا آب گرم به آن اضافه کنید و نمک را همان اول به غذا بیفزایید.3 - برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد 24 ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد 2 تا 3 سانتی‌متر روی آن را آب بریزید. برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که



ادامه مقاله 4 نکته مهم پخت و پزی برای داشتن یک غذای خوش رنگ و لعاب



برچسب ها: پختن غذا. غذایی خوش رنگ و لعاب. چگونه غذایی خوش رنگ داشته باشیم. تکنیک آشپزی.