9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از 9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طعم دهنده های مختلف برای سبزی, طعم دهنده سبزیجات

9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجاتاصلی‌ترین راه خوشمزه‌ کردن سبزی‌ها، گریل کردن آنهاست. می‌توان سبزی‌های مختلف را همراه با طعم‌دهنده‌های مخصوص گریل کرد و جشنی از طعم‌ها و رنگ‌های شگفت‌انگیز به راه انداخت .1 - نخودفرنگیطعم‌دهنده : نعناع تازه2 فنجان نخودفرنگی تازه یا یخ‌زده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. بعد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید. بعد از یک تفت کوچک، آماده خوردن است.2  - لوبیاسبزطعم‌دهنده : سس سفریتویک پیاز، 4 گوجه‌فرنگی و 2 حبه سیر را خرد کنید و آنها را در روغن‌زیتون تفت



ادامه مقاله 9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات



برچسب ها: طعم دهنده سبزیجات. نکته های آشپزی. نکات مهم آشپزی. خوشمزه شدن سیزیجات. نحوه پخت سبزیجات.