صفحه خانگی arrow آشپزی arrow نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری arrow استفاده بهینه از غذاهای باقیمانده-

استفاده بهینه از غذاهای باقیمانده-

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از استفاده بهینه از غذاهای باقیمانده بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذاها

استفاده بهینه از غذاهای باقیماندهالبته همه اینها شرایطی داره : اینکه غذاها حتما در یخچال نگهداری شده باشد . و نیز از ماندن این غذاها یک نصف روز یا حد اکثر بیش از یکشب نگذشته باشد چون هم طعم و هم کیفیت انها عوض میشه و هم از نظر بهداشتی درست نیست .1 - اگر غذای باقیمانده پلو و خورش باشد : مثلا یک دیس پلو و یک ظرف خورش قورمه سبزی و یا لوبیا سبز یا خورش بادنجان بی گوشت رو دستتان مانده : اصلا غصه نخورید که میتوانید با آن همراه با کمی ماست و زعفران یک « ته چین » خوشمزه درست کنید وبه تنهایی سرو کنید و



ادامه مقاله استفاده بهینه از غذاهای باقیمانده



برچسب ها: