صفحه خانگی arrow آشپزی arrow نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری arrow بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی!

بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی!

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی! بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اسرار خانه داری, مهارت های زندگی, شستشو

  همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می‌کنند اما بی‌توجهی به نکات بهداشتی در مراحل آماده‌سازی این گروه غذایی ارزشمند، می‌تواند زمینه‌ای باشد برای تبدیل آن به یک ماده غذایی زیان‌بار که حداقل می‌تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود. بنابراین روش شست‌‌وشوی آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بهترین روش شست‌‌وشوی سبزیجات، همان روش 4 مرحله‌ای است که وزارت بهداشت توصیه می‌کند.مرحله اول شامل پاک‌سازی اولیه می‌شود. پاک‌سازی اولیه یعنی اینکه تمام برگ‌های زرد، چوب‌ها و گل‌و‌لای احتمالی از سبزی جدا شو



ادامه مقاله بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی!



برچسب ها: مهارت هاي زندگي. شستشو. نظافت. لکه گيري. شستشوي منزل.