بیست فوت کوزه‌گری آشپزی حرفه‌ای

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از بیست فوت کوزه‌گری آشپزی حرفه‌ای بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

20 فوت کوزه‌گری آشپزهای حرفه‌ای - آکا

  برای آنکه آشپز خوبی باشید، نیازی نیست سال‌ها در آشپزخانه بهترین رستوران‌ها کار کنید یا زیر نظر یک سرآشپز حرفه‌ای تعلیم دیده باشید. آشپزی خوب اسراری دارد که مهم‌ترین آن دانستن اصول صحیح آشپزی است.سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه مثال زدنی است: 1- اگر کاهو تلخ است، می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای (حدوداً 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید. 2- میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتماً چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سال



ادامه مقاله بیست فوت کوزه‌گری آشپزی حرفه‌ای



برچسب ها: آشپزی. نکات. توصیه سرآشپز. خوش مزه شدن غذا. فوت کوزه گری.