چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اسرار خانه داری, نکات مهم آشپزی, مهارت های آشپزی

 پوست‌ کندن‌ پیاز کار بسیار دشواری‌ است‌به‌طوری‌ که‌ اغلب‌ از آن‌ فرار می‌کنند و حاضر به‌پوست‌ کندن‌ پیاز پوست‌ کندن‌ نیستند زیرا بوی‌پیاز چشمها را می‌سوزاند و اشک‌ها به‌ سرعت‌جاری‌ می‌شوند به‌ چند روش‌ ساده‌ برای‌توجه‌کنید.قسمت‌ ریشه‌ پیاز را نگیرید و از سر پیاز آن‌را ریز کنید.پیاز را در یخچال‌ قرار دهید و پس‌ از چندساعت‌ آن‌ را ریز کنید.به‌ هنگام‌ خردکردن‌ پیاز، دهان‌ خود راببندید.پیاز را هنگام‌ پوست‌ کندن‌ زیر شیر آب‌سرد بگیرید.پیازهای‌ خیلی‌ تند را یک‌ ساعت‌ در آب‌سرد خیس‌ کنید، پیاز شیرین‌



ادامه مقاله چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز



برچسب ها: نکات مهم آشپزی. مهارت های آشپزی. زندگی نوین. نکته های آشپزی. نکته های مهم آشپزی.