چند توصیه برای مصرف و پخت سبزی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از چند توصیه برای مصرف و پخت سبزی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

نگهداری سبزیجات, سالاد ,میوه ها و سبزیجات

سبزی ها را به مدت زیاد در آب خیس نکنید ، زیرا ویتامین ها و مواد معدنی آنها در آب حل می شود.تا آنجا که ممکن است سبزیجات را با پوست بپزید یا تنوری کنید.سبزی ها را برای مدت طولانی در معرض هوا قرار ندهید.در موقع طبخ غذا ، از ظروف در دار استفاده کنید و در ظرف را همیشه بگذارید.سبزی و میوه را مدتی قبل از خوردن یا پختن خرد نکنید و آب میوه را نیز بلافاصله پس از گرفتن مصرف کنید.برای پختن سبزی اول آب را جوش بیاورید و بعد سبزی را بریزید و فقط آنقدر بپزید تا نرم شود ( له نشود ).هر قدر ممکن است در سبزی ها آب



ادامه مقاله چند توصیه برای مصرف و پخت سبزی



برچسب ها: سالاد. ميوه ها و سبزيجات. بيرون راندن حشرات از سبزيجات. خيار سالاد. بوي مطبوع سير!.