دانستنی هایی در مورد آش

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از دانستنی هایی در مورد آش بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دانستنی درباره آش, دانستنی درمورد آش, نکاتی برای پخت آش

آش یک نوع غذای سنتی ایرانی است، در هر شهر و دیار آن را به نوعی تهیه می کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهرها فرق می کند بنابر این توجه شما را برای تهیه آن به موارد زیر جلب می کنیم: * آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.*تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد.* در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.* گوشتی که برای پختن آش به کار می رود



ادامه مقاله دانستنی هایی در مورد آش



برچسب ها: دانستنی درمورد آش. نکاتی برای پخت آش. نکته هایی برای پخت آش. پخت آش گندم. نحوه پخت آش گندم.