فوت های کوزه گری در آشپزی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از فوت های کوزه گری در آشپزی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

فوت و فن آشپزی, فنون آشپزی, نکات آشپزی

برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا کردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ کاهو و... چه میکنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این کارها آشنا شوید._ ترد شدن کلم قرمزاگر کلمهایی که می خواهید برای سالاد استفاده کنید سفت به نظر می رسند، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده کنید :روش اول :مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از دو جوش، آنها را داخل آب



ادامه مقاله فوت های کوزه گری در آشپزی



برچسب ها: فنون آشپزی. نکات آشپزی. نکات مهم آشپزی. از بین بردن پلاسیدگی کاهو. نحوه پوست کندن سیر.