فوت و فن پخت خورش خوش آب و رنگ

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از فوت و فن پخت خورش خوش آب و رنگ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

فوت و فن خورش خوش آب و رنگ, فوت و فن پخت خورش قیمه, نحوه پخت خورش

خورش قیمه از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است. خورشی که با روش های مختلف تهیه می شود و به خوشمزگی و خوش آب و رنگ بودن شهرت دارد. پیاز، لپه و گوشت از محتویات این خورش محسوب می شود. برای این که خورش خوشمزه ای داشته باشید، ابتدا باید تعدادی پیاز، بسته به نفرات خانواده، پوست کنده و آنها را خلالی یا نگینی کرده و داخل روغن نیمه داغ بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود.بعد از سرخ شدن پیازها نوبت رب گوجه فرنگی است. باز هم بسته به تعداد پیازها یک یا چند قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل پیازهای طلایی شده ب



ادامه مقاله فوت و فن پخت خورش خوش آب و رنگ



برچسب ها: فوت و فن پخت خورش قیمه. نحوه پخت خورش. نکات پخت خورش قیمه. چاشنی های خورش قیمه. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان.