نکات مهم در پخت خورش ها و پلو ها -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از نکات مهم در پخت خورش ها و پلو ها بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پخت خورش,نکات پخت,خورش

نکات مهم در پخت خورش ها1- ابتدا گوشت خورش را کمی سرخ می کنیم تا در موقع پختن کف نکند ، چون کف در اثر جوشیدن ، و باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.2- خورش باید با حرارت ملایم پخته شود ، ضمنا کم آب و جاافتاده باشد.3- انواع سبزیها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنیم.4- خورش را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن می شود. 5- پیاز خورش را طوری خلال کنید، که همه به یک اندازه باشد تا در موقع سرخ کردن، همه یکدست طلایی شود . برای خوشرنگ تر شدن پیاز داغ می توانید، کمی زردچوبه اضافه



ادامه مقاله نکات مهم در پخت خورش ها و پلو ها



برچسب ها: نکات پخت. خورش. نکات پلو. پخت برنج. پخت پلو.