صفحه خانگی arrow آشپزی arrow نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری arrow نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات

نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پخت سبزیجات , بخارپز کردن سبزیجات

  برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش‌شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین C، گروه B و برخی مواد معدنی می‌شود. در گذشته انواع سبزی‌ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش‌ مورد استفاده قرار می‌گرفتند، ولی اکنون در بسیاری از مهمانی‌ها در کنار غذاهای متنوع، معمولا بشقابی از سبزیجات خام یا بخارپز دیده می‌شود. سبزیجات را هم می‌توان خام خورد و هم به صورت بخارپز، اما به دلیل دارا بودن ویتامین‌ های حساس به حرارت ( مثل ویتامین C )، باید در هنگام پخت آن‌ها



ادامه مقاله نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات



برچسب ها: بخارپز کردن سبزیجات. سرخ کردن سبزجات. نحوه سرخ کردن سبزیجات. نحوه بخارپز کردن سبزیجات. نکات مهم آشپزی.