نکاتی برای انواع خورش -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از نکاتی برای انواع خورش بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

خورش

نکاتی برای انواع خورشخورش را نباید زیاد بهم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آنه می شود .مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا   علاقه  قدریطرز تهیه :برای تهیه خورشها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود .خورش را نباید زیاد بهم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آنه می شود .انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت .چاشنی خورش ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن



ادامه مقاله نکاتی برای انواع خورش



برچسب ها: