نکاتی مهم درباره ی گوشت

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از نکاتی مهم درباره ی گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

نکاتی درباره گوشت, بهترین گوشت کبابی, مشکلات کباب کردن گوشت

عمل پختن، با تغییر پروتئین های درون سلولی، بافت گوشت را به طور خوشایندی ترد و آبدار می ‌کند. اما هنگامی که درجه حرارت پختن گوشت زیاد شود و به 75 تا 80 درجه سانتیگراد برسد، آب آن تبخیر می ‌شود و پروتئین‌ها بیشتر فشرده می‌ شوند و بافت گوشت چروکیده می‌ شود. به این ترتیب گوشت مثل چرم، سفت می ‌شود. درجه حرارت بالا، نه تنها طعم گوشت را خراب می ‌کند، بلکه باعث می شود اسیدهای آمینه (واحدهای تشکیل دهنده ی پروتئین)‌ با کراتین (ماده ای در بافت عضلانی) واکنش دهنده و موادی به نام "آمین‌های هتروسیکلیک" ر



ادامه مقاله نکاتی مهم درباره ی گوشت



برچسب ها: بهترین گوشت کبابی. مشکلات کباب کردن گوشت. ضررات کباب کردن گوشت. مدت زمان پخت گوشت. علت کباب نکردن گوشت.