صفحه خانگی arrow آشپزی arrow نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری arrow ۱۰نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری

۱۰نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از ۱۰نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذای نذری, تغذیه سالم, سلامت غذاهای نذری

مریم زارعی در مورد رعایت نکات بهداشتی در غذای نذری در ایام محرم اظهار داشت: افرادی که غذای نذری را پخت می‌کنند باید از لحاظ سلامت و بهداشت در شرایط مطلوب باشند و دست های خود را قبل از تهیه غذا و در مواقع ضروری با آب و صابون بشویید. وی با تأکید بر اینکه تمام سطوحی که برای تهیه غذا و آشپزی استفاده می‌شود قبل از هر گونه پخت و پز شسته و تمیز باشند افزود: تمام غذاها به ویژه گوشت، ماکیان، ماهی و تخم مرغ باید به طور کامل پخته و در ظروف جداگانه نگهداری شوند. به گفته این کارشناس ارشد تغذیه بر



ادامه مقاله ۱۰نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری



برچسب ها: تغذیه سالم. سلامت غذاهای نذری. ایام محرم. نکات حفظ سلامت غذای نذری. غذاهای خام.