پاستوریزه کردن درمنزل -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از پاستوریزه کردن درمنزل بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

استرالیزاسیون

پاستوریزه کردن درمنزلدر عمل پاستوریزاسیون حرارت‌های زیر صد درجه به‌کار برده می‌شود و می‌توان با استفاده از این روش مدت نگهداری مواد غذائی مختلف از جمله شیر، آب، میوه، سبزیجات و سایر نوشابه‌ها را طولانی نمود. در عمل پاستوریزه کردن شیر سعی می‌گردد کلیه باکتری‌های بیماری‌زا را از بین برده ولی باکتری‌های مولد اسید تا حدی ضعیف گردند تا در طول مدت نگهداری اثر سوئی باقی نگذاشته ولی در تهیه سایر فرآورده‌های شیر که احتیاج به آنها می‌باشد فعالیت‌های خود را از سرگیرند البته بایستی در نظر داشت در پاستوریزه



ادامه مقاله پاستوریزه کردن درمنزل



برچسب ها: